AirPods

Koop Apple AirPods bij MediaMarkt en ontvang 15,00 € extra inruilwaarde bij het inruilen van je oude Apple AirPods.

Zo werkt het

 • 1.

  Nieuw apparaat gekocht

   

  Je hebt een nieuw apparaat gekocht en ontvangen. Ruil je oude apparaat dan in via deze pagina.

 • 2.

  Berekening van je inruilwaarde
   
  Beantwoord online een paar korte vragen om de waarde van uw oude apparaat te achterhalen.
 • 3.

  Verzend je apparaat gratis

   

  Wanneer je de verkoop hebt voltooid ontvang je een verzendlabel van Foxway.

  Gebruik uitsluitend dit label om je apparaat te verzenden.

 • 4.

  Ontvang je inruilbonus en inruilwaarde
   
  De uiteindelijke waarde van je oude apparaat en de inruilbonus worden na controle bij Foxway uitbetaald als een MediaMarkt cadeaukaart. Je ontvangt deze in je e-mail.

Welk apparaat wil je verkopen?

Online

1. Jij hebt een geselecteerde Apple AirPods online gekocht*
Je hebt tijdens de actieperiode van 8 april 2024 tot en met 5 mei 2024 geselecteerde Apple AirPods online gekocht bij MediaMarkt Nederland via mediamarkt.nl en je wilt je oude Apple AirPods inruilen? Dan ontvang je bovenop de inruilwaarde van je oude AirPods een extra inruilwaarde van 15,00€ als je deze registreert via deze actiepagina en na registratie je oude apparaat opstuurt. Heb je jouw nieuwe Apple AirPods in de winkel gekocht, dan verrekenen we de actie voor je in de winkel van aankoop.

Deze actie is beperkt tot 1 stuk oud apparaat per nieuwe aankoop en klant en kan niet worden gecombineerd met andere promoties.

2. Ruil je huidige apparaat in.
Ontdek de waarde van jouw gebruikte apparaat en registreer je uiterlijk op 12 mei 2024 via deze actiepagina. De algemene voorwaarden en  het privacybeleid van Foxway zijn van toepassing.

Het apparaat moet voldoen aan de minimumcriteria van de actie*. Om de registratie compleet te maken heb je de volgende informatie nodig: De exacte modelnaam en het serienummer van het in te ruilen apparaat, fabrikant- en modelnaam, IMEI-nummer en bestelnummer van het nieuwe apparaat. Houd er rekening mee dat alleen geselecteerde Apple AirPods** die online zijn gekocht, deelnemen aan de online actie. Als je jouw product in de winkel hebt gekocht, bezoek dan je MediaMarkt in de buurt om gebruik te maken van de actie. Verzend je ingeruilde apparaat gratis. Zodra de registratie is voltooid, ontvang je per e-mail een verzendlabel van Foxway. Gebruik uitsluitend dit label voor verzending en vergeet niet om jouw apparaat veilig in te pakken. Je gebruikte apparaat moet uiterlijk op 19 mei 2024 door Foxway zijn ontvangen.

3. Ontvang een cadeaubon ter waarde van de inruilwaarde van je oude apparaat + 15,00 € extra inruilwaarde
Nadat onze partner Foxway jouw apparaat heeft ontvangen en gecontroleerd, en mits het voldoet aan de originele inruilverklaring en de inruilvoorwaarden, wordt de cadeaukaart binnen maximaal 2 weken na ontvangst en controle van het apparaat door Foxway per e-mail naar je verzonden. Let op: Voorwaarde voor deelname aan deze inruilactie is het registreren van je geselecteerde nieuwe Apple AirPods inclusief IMEI of serienummer.

* Actievoorwaarden inruilactie Apple AirPods
1. Promotie geldig bij aanschaf van geselecteerde** Apple AirPods in een van de MediaMarkt winkels in Nederland of via www.mediamarkt.nl en bij gebruik van de MediaMarkt Inruilservice voor jouw gebruikte apparaat.

2. Ruil je jouw oude Apple AirPods tijdens de actieperiode in voor een van onderstaande deelnemende modellen dan ontvang je ook nog een extra inruilbonus van 15,00€.

3. De inruilbonus is beperkt tot één oude Apple AirPods per nieuwe aankoop

4. Bied je meerdere oude Apple AirPods aan ontvang je daar inruilwaarde voor maar geen extra inruilbonus.

5. Deze actie is geldig van 8 april 2024 tot en met 5 mei 2024

6a. in de MediaMarkt winkels ontvang je direct de korting op de aankoop, onze verkoper helpt je daar graag bij.

6b. online ontvang de inruilwaarde én inruilbonus voor je oude apparaat middels een cadeaukaart nadat je toestel is verzonden en ontvangen door Foxway. Je moet ook je aankoopbewijs registreren en meesturen.

7. Om de inruilwaarde van je oude Apple AirPods te bepalen maken wij gebruik van een software programma die de inruilwaarde vaststelt aan de hand van een aantal vragen.

8. Je dient je apparaat vergrendeling uit te schakelen voordat je een waarde bepaling uitvoert. Deze ingeschakeld laten heeft invloed op de waarde van je oude toestel.

9. Je account moet uitgelogd worden en je toestel moet worden gereset naar fabrieksinstellingen om gebruik te kunnen maken van de inruilactie.

10. Er zijn algemene voorwaarden van toepassing, deze vind je op https://inruilservice.mediamarkt.nl/algemene-voorwaarden/

11. Voor vragen over deze actie of de inruilservice in het algemeen kan je contact opnemen via https://www.mediamarkt.nl/nl/service/klantenservice of bezoek een van onze winkels.

**Overzicht deelnemende modellen

Artikelnummer EAN Beschrijving artikel Extra inruilwaarde
1613529 190199098572 AIRPODS WITH CHARGING CASE-ZML  €             15,00
1711419 194252818527 AIRPODS (3RD GENERATION)-ZML  €             15,00
1711420 194252721384 AIRPODS PRO WITH MAGSAFE CASE-ZML  €             15,00
1738430 194253324171 AIRPODS 3RD LIGHTNING CHARGING  €             15,00
1738431 194253397472 AIRPODS PRO (2ND GENERATION)  €             15,00
1791726 195949052637 AIRPODS PRO (2ND GEN USB-C)  €             15,00